Under de senaste åren har allt fler börjat se fördelarna med guld. Då talar vi inte bara om det materiella värdet som ädelmetallen har, utan de egenskaper som gör att guld med fördel kan användas i skönhetsbehandlingar och hudvård.

Guld har dock även ett högt materiellt värde och därför används det frekvent till att skapa vackra smycken. Behöver du ett snabbt och enkelt sätt att få råd med din guld-ansiktsbehandling kan vi rekommendera dig att sälja tandguld eller annat guld som du har hemma. Hos Diamantbrev får du snabbt en värdering av dina smycken och pengarna utbetalda direkt!

Ansiktsbehandling med guld

Fördelarna med guld är många. Med rent guldextrakt kan du få en uppfräschning av din hud som får den att kännas och se mer ungdomlig ut. Guld har även visat sig ha mycket bra effekt för den som lider av torr hud eller hudproblem som rosacea.

Idag kan du hitta hudvårdsbehandlingar på både kliniker och i form av produkter som du kan använda i ditt eget hem. Vill du testa på en ansiktsmask med rent guld kan vi rekommendera Peter Thomas Roths guldmask med 24 karats guld. Vill du hellre gå till en professionell salong kan en så kallad Yellow Rose Gold behandling vara just det du letar efter.